+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Advertorials

Få annoncens salgskraft i kombination med avisens troværdighed

Tag det bedste fra to verdener. Med en advertorial får du annoncens salgskraft kombineret med avisartiklens troværdighed. En advertorial er et rigtig godt værktøj til at sprede din virksomheds succeshistorier.

Ønsker du og din virksomhed at kommunikere både sælgende og troværdig, så er en advertorial et oplagt redskab. Du rammer din målgruppe i artikelform og får fortalt om din virksomheds gode historier i et fængende format til eksisterende og potentielle kunder.

Professionelt fra start til slut med Speakloud

Hos Speakloud har vi stor erfaring i arbejdet med advertorials, og det gør processen nem og effektiv for din virksomhed. Vi klarer alt fra interviewfase over skrivning til grafisk opsætning og indrykning i det ønskede medie for dig.

Det er vigtigt, at din advertorial bliver indrykket i de rigtige medier, så den rammer den ønskede målgruppe og sikrer øget salg samt opmærksomhed hos nye kunder. Vi rådgiver gerne om valg af medie til din advertorial.

Vil du bruge advertorialen i det daglige salgsarbejde, så kan vi også sørge for, at den bliver trykt som salgsmateriale.

Det får du med en advertorial fra Speakloud:

  • Fortalt dine succeshistorier i en troværdig form
  • Ramt kunder og potentielle kunder med en sælgende tekst i artikelform
  • Spredt budskabet om din virksomheds produkter og serviceydelser
  • Øget opmærksomhed om din virksomhed hos den ønskede målgruppe
  • En troværdig fortælling i det rigtige medie

Speakloud tilbyder advertorials fra 6.100 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en advertorial, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Fortæl den gode historie med en advertorial

Du kan vælge at lade en eller flere advertorials blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os