+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Projektleder

Kom i mål med jeres nye hjemmeside til tiden

Har du og din virksomhed mistet overblikket over arbejdet med en ny hjemmeside eller relancering af jeres eksisterende hjemmeside. Så vælg Speakloud som projektleder. Vi udstikker en fælles kurs, skaber overblik, så alle er klar over hvornår og med hvad, de skal bidrage?

I Speakloud har vi stor erfaring med at drive hjemmesideprojekter. Projektledelsen sparer dig for tid og sikrer et godt resultat til aftalt tid og pris.

Projektledelse lig med professionel hjemmeside

Har du brug for en ekstern projektleder, der kan styre processen og få jeres nye hjemmeside i mål til tiden? I Speakloud kan vi hjælpe jer lige fra valg af webstrategi, leverandør, CMS, indholdsstrategi, design og tekstforfatning til lancering.

Vi gør det let for jer

I Speakloud har vi teknisk og faglig indsigt. Det betyder, at du får en løsning, der imødekommer jeres behov og konverterer til salg. Er du fuldt beskæftiget med dine daglige arbejdsopgaver, er et hjemmesideprojekt en stor ekstra arbejdsbyrde. Lad Speakloud styre projektet, så du kan fokusere på de arbejdsopgaver, du er bedst til.

Resultatet er minimal arbejdsbyrde, samtidig med at hjemmesiden bliver et aktiv for virksomheden.

Det får du med projektledelse fra Speakloud:

I arbejdet med din hjemmeside styrer vi dig sikkert igennem ti steps til en professionel og sælgende hjemmeside.

  • Webstrategi
  • Menustruktur
  • Tekster, billeder
  • Design
  • Programmering
  • Inddatering
  • Google optimering
  • Tilretning
  • Lancering
  • Løbende vedligeholdelse og udvikling

Speakloud tilbyder projektledelse fra 1.000 kr. pr. time.

Valg af leverandører

Reklamebranchen er ikke kendt for at være gennemskuelig. Det kan derfor være svært for dig at finde frem til leverandører, hvor både pris og kvalitet stemmer overens med din virksomheds behov og forventninger. Derfor hjælper Speakloud dig med at udvælge leverandører, og ikke mindst holde dem op på kvalitetskrav og deadlines.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en projektleder til dit hjemmeside-projekt, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Effektiv projektledelse får din hjemmeside i mål

Vælg Speakloud som projektleder på din hjemmeside og drag samtidig fordel af vores Speakloud and Simbl koncept. Med konceptet får din virksomhed en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os