+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser med et klart budskab

En klart vinklet og velskrevet pressemeddelelse sætter din virksomhed og produkter på dagsordnen. Med pressemeddelelser fra Speakloud trækker du nye kunder til og øger salget.

Vi er et bureau med mange års erfaring med pressehåndtering, og Speakloud følger naturligvis historierne til dørs, så de bliver bragt uanset om målet er lokale, regionale eller landsdækkende medier.

Pressemeddelelse med gennemslagskraft

Vores erfaring gør, at vi kan vurdere om din historie er stærk nok til at blive bragt i det ønskede medie. En pressemeddelelse skal berige, underholde, uddanne eller informere læsere eller seere.

Med baggrund i vores kompetencer og knowhow anbefaler vi, at pressemeddelelser tænkes ind i din virksomheds kommunikationsplan. Du får mere værdi for pengene, når udsendelser af pressemeddelelser er en del af en koordineret kommunikationsplan med fastsatte mål. Udsendelse af en enkelt pressemeddelelse giver naturligvis også effekt.

Det får du med pressemeddelelser fra Speakloud:

  • Top-of-mind hos købeklare kunder
  • Eksponering over for mange læsere
  • Tilmeldinger til dine arrangementer
  • Øget kendskabsgrad
  • Kommunikeret klart budskab til dine interessenter

Priseksempler

Priseksempel 1
Klar til udsendelse 6.100 kr.
Et interview, research, skrive pressemeddelelse og to korrekturgange.

Priseksempel 2
Udsendt 7.500 kr.
To interviews, research, skrive pressemeddelelse, to korrekturgange og udsendelse op til 6 navngivne medier.

Priseksempel 3
Udsendt inklusive foto og opfølgning 11.200 kr.
To interviews, research, skrive pressemeddelelse, to korrekturgange, fotooptagelse og udsendelse op til 6 navngivne medier.

Få et tilbud

Er du interesseret i, at få et uforpligtende tilbud på en pressemeddelelse, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Opnå større kendskabsgrad gennem pressemeddelelser

Lad pressemeddelelser blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os