+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Nyhedsbreve

Øg kendskabet til din virksomhed

Giv dine kunder indsigt i din virksomheds kultur og DNA og fortæl de gode historier med nyhedsbreve fra Speakloud. Med et professionelt nyhedsbrev får din virksomhed en platform, der øger salget og kendskabet til jeres produkter og ydelser.

Et fast elektronisk nyhedsbrev sælger din virksomheds varer og budskab med fængende tekster og flot grafisk design. Nyhedsbrevet giver dine kunder og potentielle kunder en fortrolighed med din virksomhed, da de løbende får de gode historier og opdateringer om nye produkter, og måske endda specielle tilbud rettet mod dem som nyhedsbrevets abonnenter.

Nyhedsbreve skræddersyet til din virksomhed

I Speakloud har vi kompetencerne til i samarbejde med dig at udvikle dit nyhedsbrev fra bunden med fokus på form, indhold og design og herefter stå for driften og udsendingen af dit nyhedsbrev. I udviklingsfasen har vi fokus på nyhedsbrevets målgruppe, og hvordan et nyhedsbrev sikrer din virksomhed mersalg. Vi skræddersyr med andre ord nyhedsbrevet specifikt til din virksomheds behov.

Det er din garanti for, at investeringen i et nyhedsbrev kan ses på din bundlinje.

Det får du med nyhedsbreve fra Speakloud:

  • En fast kanal til at fortælle virksomhedens gode historier
  • Et medie, hvor du sælger varer og budskab med fængende tekster
  • Skabt en fortrolighed mellem dine kunder og virksomheden
  • Givet indsigt i din virksomhed til interessenter og medarbejdere
  • Øget kendskabet til dine produkter og serviceydelser

Speakloud tilbyder nyhedsbreve fra 6.000 kr.

Få et tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på nyhedsbreve til jeres hjemmeside, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Lad nyhedsbrevet fortælle de gode historier

Lad nyhedsbreve indgå som en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os