+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Opstartsworkshop

Kom godt fra start

Samarbejdet mellem din virksomhed og Speakloud begynder med en workshop, hvor vi kombinerer din viden om virksomheden og kunderne med vores viden om effektiv markedsføring og kommunikation. Sammen beslutter vi, hvordan dine ressourcer bliver bedst investeret.

Inden selve opstartsworkshoppen har vi et intromøde, hvor vi bliver klædt på med viden om din virksomhed, så vi kan komme med bedst mulige indspark til workshoppen. Opstartsworkshoppen resulterer i en fremtidig plan for din virksomheds kommunikation og markedsføring, som matcher jeres behov.

Få klarhed over kommunikation og markedsføring med opstartsworkshop

Med i prisen på opstartsworkshoppen er et selvstændigt produkt fra Speakloud. Det kunne eksempelvis være en ny marketingsplan, kravspecifikation til en ny hjemmeside eller et tekstunivers, der definerer sproget i din virksomhed.

Det får du med opstartsworkshoppen fra Speakloud:

  • Afdækket din virksomheds kommunikations- og markedsføringsbehov
  • Overblik over, hvordan du bedst investerer dine ressourcer til kommunikation
  • En plan for din fremtidige kommunikation
  • Nye og friske øjne på jeres kommunikationsindsats
  • Et selvstændigt produkt fra Speakloud

Speakloud tilbyder en opstartsworkshop fra 11.500 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opstartsworkshop, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Kommunikation der virker

Opstartsworkshoppen er et naturligt første skridt i forhold til vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os