+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Kommunikationsplaner

Læs hvorfor du skal få lavet en kommunikationsplan.

En professionel kommunikationsplan sikrer, at din virksomhed kommunikerer de rigtige budskaber på de mest gunstige tidspunkter. Med en kommunikationsplan fra Speakloud synliggør i den værdi, som I skaber for jeres kunder.

Et øget salg til de rigtige kunder handler om effektiv kommunikation og markedsføring. Skab de rette forudsætninger for din virksomhed med en kommunikationsplan. Gennem velovervejede og konkrete handlinger beskrevet i jeres kommunikationsplan lægger I grunden til et salgsboost.

Kommunikationsplanen styrer, hvilke kommunikations- og markedsføringsaktiviteter I skal gennemføre, hvem der er ansvarlig, og hvornår I har deadline.

Enkel og effektiv kommunikationsplan

Hos Speakloud har vi specialiseret os i at udvikle enkle og effektive kommunikationsplaner. I får en kommunikationsplan, der er let at overskue. Den printes ud og hænges på kontoret og ude hos medarbejderne, så ingen er i tvivl om de næste tiltag i virksomheden.

Jeres succes afhænger af, at kommunikationen gøres synlig for kunderne. I et tæt samarbejde med jer sørger Speakloud for, at kommunikationsaktiviteterne gennemføres.

I kan vælge at lade os gennemføre kommunikationsaktiviteterne, eller I kan bruge os som konsulenter, der holder jer op på deadlines. Kommunikationsplanen dækker en periode på seks måneder. Efter tre måneder reviderer vi planen og kigger igen seks måneder frem.

Det får du med en kommunikationsplan fra Speakloud:

  • Et øget salg til de rigtige kunder
  • Målbare resultater
  • Løbende omtale i relevante medier
  • Fjernet en stressfaktor
  • Frigjort ressourcer

Speakloud tilbyder en kommunikationsplan fra 13.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en kommunikationsplan, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Skab et kontinuerligt flow med jeres kommunikationsplan

Lad kommunikationsplanen bliv en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os