+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Webmaster

Få en hjemmeside der oser af fængende nyheder og friske artikler

Fængende nyheder, gode historier og en hjemmeside, der altid er opdateret. I Speakloud hjælper vores webmaster dig med at holde din hjemmeside opdateret og sælgende med spændende nyheder og tilbud.

Vil du signalere, at din virksomhed er innovativ, proaktiv og hele tiden udvikler sig, så skal I fortælle de gode historier på en sælgende og aktuel hjemmeside. Med en webmasteraftale med Speakloud fortæller du virksomhedens gode historier både internt til medarbejdere og eksternt til jeres kunder.

Få friske nyheder på en opdateret hjemmeside

Med Speakloud som webmaster hører en forsømt hjemmeside præget af forældede og irrelevante nyheder fortiden til. Slip for bøvlet, spar tiden og giv os ansvaret for din hjemmeside. Resultatet bliver en frisk, fængende og opdateret hjemmeside fyldt med relevante nyheder og spændende historier til virksomhedens kunder og interessenter.

Det får du med en webmaster fra Speakloud:

  • En opdateret hjemmeside som profilerer din virksomhed professionelt
  • Fortalt de gode historier til kunder og medarbejdere
  • Frigjort ressourcer, som kan bruges andre steder i virksomheden
  • Signaleret, at din virksomhed har fokus på innovation og udvikling
  • En hjemmeside, som rammer målgruppen med sælgende tekster og nyheder

Priseksempel

Opdatering af hjemmeside 4 gange månedligt med nyheder og tilbud.
Årsaftale til 6.000 kr. pr. måned.

I Webmasteraftalen er inkluderet interview, research, skrive nyheder, to korrekturgange og lægge indholdet ind på hjemmesiden.

Få et tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en webmasteraftale, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Få opdateret din hjemmeside med kontinuitet af webmaster

Få en kompetent webmaster med kommunikationsbaggrund som en del af vores Speakloud and Simbl koncept. Med konceptet får din virksomhed en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os