+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Fotos & videoer

Fotos og videoer fortæller sammen med tekst de bedste historier

Foto og videoer er vigtige elementer i din virksomheds storytelling på jeres hjemmeside. Lad ikke professionel tekst og lækkert design stå alene, men krydr jeres webunivers med still- og levende billeder.

Prioriter billed- og videosiden på din virksomheds hjemmeside, for ordsproget: Et billede siger mere end tusind ord, gælder stadig. Hos Speakloud kan vi rådgive dig om, hvordan professionel foto og video kan bruges til at sælge budskaber og øge kendskabet til din virksomhed.

Fortæl historien visuelt

Udmønter rådgivningen sig i et ønske om at opgradere jeres hjemmesides billede og videounivers, så har vi kompetencerne til at ”skyde” professionelle billeder og producerer video, som sælger virksomheden og jeres produkter på bedste vis.

Det får du med foto og video fra Speakloud:

  • Et stærkt visuel udtryk på jeres hjemmeside og i salgsmateriale
  • En levende storytelling, som fører til øget kendskab
  • Præsenteret dine produkter professionelt
  • Materiale, der udstråler virksomhedens værdier og kultur
  • Knyttet kunderne tættere til din virksomhed

Speakloud tilbyder foto og video fra 6.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på foto og video, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Lad flotte fotos og lækre videoer sælge dit produkt

Du kan vælge, at produktionen af fotos og eller video skal indgå som en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os