+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Sociale medier

Få opdateret Facebook og LinkedIn og bliv synlige på sociale medier

Med en klar social medie strategi og en aktiv tilstedeværelse på sociale medier som Facebook og Instagram brander du billigt og effektivt din virksomhed. Lad Speakloud opdatere dine sociale medier og stå for annonceringen på sociale medier.

Brug de sociale medier effektivt til at reklamere for dine produkter og styrke kendskabet til din virksomhed med en social medie strategi udarbejdet af Speakloud.

Nøglen til at udnytte de mange muligheder på sociale medier til markedsføring ligger i en regelmæssig opdatering af din virksomheds sider på sociale medier med relevante nyheder og gode historier eller i målrettet annoncering på udvalgte sociale medier.

Branding på de sociale medier

Uanset om du vælger den første løsning eller den anden eller en kombination af de to, kan du med fordel drage nytte af Speaklouds kompetencer, når det kommer til sociale medier. Vi udarbejder en social medie strategi, som din virksomhed selv kan følge, eller du kan gøre det endnu nemmere ved at lade os opdatere og producere indhold til jeres sociale medier ud fra den aftalte strategi.

Speakloud kan også stå for din virksomheds annoncering på sociale medier med baggrund i den udarbejdede strategi.

Det får du med en sociale medie-aftale fra Speakloud:

  • En klar og effektiv branding på de sociale medier
  • Spredt budskabet om dine produkter og serviceydelser
  • En social medie strategi som er let brugbar i hverdagen
  • Et professionel udtryk på de sociale medier
  • Opdateret Facebook-side med relevante nyheder og gode historier

Speakloud tilbyder en social medie-aftale fra 6.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en sociale medie-aftale, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Bliv tydelig på de sociale medier

Lad din sociale medie-aftale blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os