+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Kommunikationsstrategi

Læs hvorfor din kommunikation skal starte med en strategi

Al god kommunikation begynder med eller tager afsæt i en kommunikationsstrategi. Med en kommunikationsstrategi fra Speakloud får din virksomhed målbare succeskriterier for kommunikation.

En veludført kommunikationsstrategi giver din virksomhed svaret på, hvad I vil opnå og hvordan I opnår det. Den svarer på, hvordan I ønsker kunderne opfatter virksomheden. Og ikke mindst hvilke handlinger i hverdagen, der fører strategien ud i livet og giver resultater på bundlinjen.

I arbejdet med din virksomheds kommunikationsstrategi har Speakloud fokus på to overskrifter ”Vores kunde”, der er en målgruppeanalyse, og ”Succeskriteriet”, der gør kommunikationsstrategien målbar for din virksomhed.

Vores kunde

I kommunikationsstrategien retter vi fokus på virksomhedens målgruppe. Ved at gennemføre en målgruppeanalyse, finder vi svaret på, hvad dine kunders behov er, og hvilken værdi din virksomhed giver dem.

Succeskriteriet

Måling af effekten er en central del af kommunikationen. Målet er at få størst mulig effekt ud af investeringen. Succeskriteriet er specifikt, målbart, attraktivt (for alle i virksomheden), realistisk og tidsbestemt.

Når kommunikationsstrategien er på plads og velbeskrevet, kan du og din virksomhed overlade arbejdet med at implementere de enkelte tiltag til Speakloud, eller I kan selv føre strategien ud i livet. Alt efter jeres ønsker og kommunikationsressourcerne i virksomheden.

Det får du med en kommunikationsstrategi fra Speakloud:

  • Synliggørelse af jeres produkt over for kunderne
  • Sikret sammenhæng mellem hvad virksomheden står for, og hvad der kommunikeres
  • Udviklet specifikke forretningsområder og udnyttet potentialet
  • Synliggjort forretningsstrategien
  • Styrket den interne kommunikation og forståelse af strategien

Speakloud tilbyder en kommunikationsstrategi fra 13.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en kommunikationsstrategi, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

God kommunikation tager afsæt i kommunikationsstrategien

Lad kommunikationsstrategien være første step i vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os