+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Jobannoncer

Gode jobannoncer finder de bedste medarbejdere

Det koster ressourcer og økonomi at ansætte den forkerte medarbejder, så vælg den rigtige. Den proces begynder med en klar, præcis og sælgende jobannonce. Lad Speakloud udforme din jobannonce.

Med en godt, klart skrevet og målrettet jobannonce, der er professionel sat op grafisk, sender din virksomhed de rigtige signaler i jagten på nye medarbejdere. Det optimerer muligheden for, at I rammer rigtig med ansættelsen.

En god jobannonce kræver stærkt forarbejde

Vælger du og din virksomhed en jobannonce fra Speakloud, så begynder vi arbejdet med et møde, hvor vi får klarlagt, hvilken type ansat i søger og til hvilken position. Jo mere præcis forarbejdet er, jo bedre er chancen for det perfekte match.

Herefter skriver vi teksten, som I får til korrektur, og sørger for en professionel grafisk opsætning. Vi kan også rådgive jer om, hvor jobannoncen bør indrykkes og indrykke den for jer.

Det får du med en jobannonce fra Speakloud:

  • Forbedret din mulighed for at tiltrække de rigtige ansøgere
  • Professionel tekst og visuel udtryk, som sælger din virksomhed
  • Solgt din virksomhed til potentielle ansøgere
  • Sikret, at indholdet matcher jobbet
  • Talt klart og præcist i din rekrutteringsproces

Speakloud tilbyder en jobannonce fra 6.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en jobannonce, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Gode jobannoncer tiltrækker de rigtige profiler

Du kan lade en jobannonce indgå i vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os