+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Målgruppeanalyser

Målret din kommunikation til din målgruppe

Med en målgruppeanalyse fra Speakloud får din virksomhed et effektivt værktøj, så I kan kommunikere direkte og effektivt med jeres kunder og potentielle kunder.

For at kunne kommunikere direkte og effektivt til din virksomheds målgruppe, er det en forudsætning, at du kender til målgruppens værdiopfattelse. Hvorfor køber kunderne konkurrentens produkt og ikke jeres? Et spørgsmål som alle virksomheder har en fornemmelse af, men en fornemmelse som i bedste fald bygger på erfaring og mavefornemmelse.

Med en målgruppeanalyse fra Speakloud får din virksomhed et indgående kendskab til jeres målgruppes værdiopfattelse, og det giver en stor konkurrencemæssig fordel. Det skyldes at kun få virksomheder reelt kender til målgruppens værdiopfattelse, da det er en kompleks sammensætning af mange elementer.

Målgruppeanalyse og værdiopfattelse

Værdiopfattelse handler om at identificere de fordele, der er ved jeres produkt, som målgruppen i særlig grad værdsætter. Med den viden kan du kommunikere direkte til målgruppen. Det sværeste ved kommunikation er ikke at finde frem til, hvad du skal kommunikere, men derimod hvad du skal undlade at kommunikere.

Når din virksomhed kommunikerer det, som målgruppen værdsætter, indikerer I, at I forstår målgruppens behov, og den direkte kommunikation tiltrækker målgruppen. Samtidig holder det andre væk, som eksempelvis primært går op i pris og ikke værdsætter fordelene ved jeres produkt.

Sådan finder vi frem til jeres målgruppes værdiopfattelse

Speakloud foretager en kvalitativ undersøgelse i form af interviews med respondenter fra målgruppen. Informationerne bliver fortolket og analyseret, så de let kan bruges i virksomhedens kommunikation efterfølgende.

Du kan vælge at få en målgruppeanalyse som et enkeltstående produkt hos Speakloud eller lade den være en del af en kommunikationsstrategi.

Det får du med en målgruppeanalyse fra Speakloud:

  • Indgående kendskab til jeres målgruppes værdiopfattelse
  • Mulighed for at kommunikere direkte og effektivt til målgruppen
  • Konkret indsigt i kundernes behov
  • Et stærkt værktøj, der giver konkurrencefordele
  • Identificeret jeres målgruppes forhold til jeres produkt

Speakloud tilbyder målgruppeanalyse fra 13.000 kr.

Få et tilbud

Vil du vide mere om målgruppeanalyse eller have et uforpligtende tilbud på en målgruppeanalyse, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Hvordan rammer vi bedst eksisterende og nye kunder?

Lad en målgruppeanalyse blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os