+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Webstrategier

Fang dine onlinekunder med en webstrategi

Tager du din online-markedsføring seriøst? Din hjemmeside er mindst lige så vigtig som din fysiske butik. Med en webstrategi fra Speakloud bliver nettet en god forretning for din virksomhed.

I Speakloud er vi specialister i at få din hjemmeside til at blive en gode investering, frem for en unødig udgift. Kun de færreste hjemmesider sælger i sig selv, men de spiller ofte en afgørende rolle både i starten og i slutningen af kundernes købsproces.

Fang kundernes opmærksomhed med en webstrategi

Med en webstrategi fra Speakloud finder vi frem til, hvordan din hjemmeside fanger kundernes opmærksomhed i starten af købsprocessen. Derudover finder vi frem til, hvordan hjemmesiden hjælper med til at skabe vished hos kunden om, at din virksomhed er bedst til at dække netop deres behov.

En webstrategi fra Speakloud indeholder:

  • Overordnede formål med hjemmesiden med udgangspunkt i jeres forretningsstrategi
  • Virksomhedens unikke markedsløfte, produkter, kunder og konkurrenter
  • Identificering og prioritering af målgrupper
  • Målgruppernes behov og ønskede handlinger
  • Interne og økonomiske ressourcer på kort og lang sigt
  • Løbende vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden
  • Mål og målinger

Resultatet af samarbejdet med Speakloud er en overskuelig webstrategi, der er let at forstå og nem at bruge i hverdagen.

Speakloud tilbyder webstrategi fra 13.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en webstrategi, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Nå dine mål på nettet med en webstrategi

Lad webstrategien blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os