+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Brochurer

Profil- og salgsbrochurer til messer

Fokuserer din virksomheds salgs- og profilbrochure på jeres stærkeste salgsargumenter? Lad Speakloud skrive tekster til jeres næste brochure. Vi har stor erfaring med at skrive fængende og sælgende brochure-tekster.

I hverdagen er din virksomheds salgsbrochure eller profilbrochure et vigtigt værktøj for dine sælgere, når de besøger både eksisterende og potentielle kunder. Salgsmateriale af høj kvalitet er en afgørende faktor for sælgernes succes i marken.

Tag et skridt foran konkurrenterne med en brochure fra Speakloud

Hos Speakloud producerer vi salgsbrochurer eller profilbrochurer med de rigtige salgsargumenter og det rette design, der opfordrer til call to action. Vores brochurer kan være den faktor, som afgør om kunderne køber hos din virksomhed eller vælger en af dine konkurrenter.

Få tekst og budskaber der virker

I Speakloud gætter vi ikke. Vi kontakter 2-3 af dine nuværende kunder og 2-3 potentielle kunder. Vi spørger dem om, hvad de lægger vægt på i deres købsproces. Sammen med de input du giver os på en workshop, former vi budskaber og salgsargumenter, så de har fokus på det, dine kunder gerne vil opnå.

Vi kan tilbyde alt fra produktion af tekster til din brochure til en fuld løsning, hvor vi skriver tekst, layouter og får trykt brochuren for dig. Sammen skræddersyr vi en løsning, der matcher din og virksomhedens behov.

Det får du med en brochure fra Speakloud:

  • Kommunikeret kernen i virksomhedens budskab professionelt
  • Salgsmateriale med de rigtige og sælgende salgsargumenter
  • Fokus på kundens behov
  • Et velresearchet salgsværktøj
  • Skabt grundlaget for dine sælgeres succes

En professionel salgsbrochure giver en målrettet, stærk og vedkommende kommunikation. Og det er forbandet effektivt.

Priseksempel

Tekster til 8-siders brochure 8.200 kr.
To interviews, research, skrive tekster og to korrekturgange.

Pakkepris flyer inklusive tekst, design og tryk
Design: 8-siders brochure opsat efter eksisterende designlinje 7.750 kr.
Tryk: 8-siders A – brochure trykt i 200 stk. 2.285 kr.
Samlet pris 18.235

Få et tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en salgs- eller profilbrochure, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Brochurer af stærk kvalitet

Du kan vælge at lade din brochure blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os