+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Blogindlæg

Del din viden med blogindlæg og tiltræk nye kunder

Gør din hjemmeside og sociale medier levende og interessante for dine kunder med blogindlæg. Med blogindlæg fortæller din virksomhed de gode historier om jeres produkter og serviceydelser.

Løbende blogindlæg på din virksomheds hjemmeside holder din hjemmeside opdateret med spændende indhold, der er målrettet dine kunder. Gennem et blogindlæg får dine kunder et solidt indblik i hvilke kvaliteter og kompetencer, din virksomhed tilbyder. Gode blogindlæg øger dit salg til eksisterende kunder og tiltrækker nye kunder.

I Speakloud er vi eksperter i at skrive blogindlæg, der fortæller om den værdi, din virksomheds produkter og serviceydelser tilfører dine kunder.

Hvordan arbejder Speakloud?

Arbejdet med blogindlægget begynder med, at vi i samarbejde med dig finder frem til den gode historie, som din virksomhed gerne vil sælge sig selv på. Herefter kommer vi med input til, hvordan vi rammer den ønskede målgruppe med blogindlægget. Når det er på plads, så interviewer vi de eller den medarbejder, der er ekspert på produktet.

Efter skrivefasen følger en korrekturgang, inden det gennemarbejdede blogindlæg kan lægges på din virksomheds hjemmeside og bruges i sociale medier.

Det får du med et blogindlæg fra Speakloud:

  • Fortalt de gode historier om jeres kvalitetsprodukter
  • Spændende indhold på din hjemmeside, der øger salget
  • Gjort dine kunder opmærksom på virksomhedens kernekompetencer
  • Synliggjort dine succeshistorier og den værdi, dine produkter giver kunderne
  • Nyt og interessant indhold, der gør din hjemmeside levende

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et blogindlæg til jeres hjemmeside, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Gør blogindlæg til et redskab i jeres kommunikationspalette

Lad et eller flere blogindlæg blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

 

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os