+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Netværksstrategier

Ønsker du at blive en bedre netværker?

Netværk er for mange virksomheder den mest effektive salgskanal, mens andre får forbavsende lidt ud af deres netværksarbejde.

Forskellen mellem succes og fiasko ligger i en klar netværksstrategi, der svarer på, hvordan vi optimerer udbyttet af vores netværksarbejde.

Netværksgrupper består typisk af 25-35 virksomheder. Ét er at sælge til de andre medlemmer i gruppen. Det er straks mere vanskeligt at få kollegerne i gruppen til at sælge os ind de rigtige steder i deres netværk. Til gengæld er det også her, det bliver økonomisk attraktivt.

Hvordan lykkes vi med vores netværksarbejde?

Først og fremmest udarbejder vi en netværksstrategi. Med en netværksstrategi kan selv den mest uerfarne netværker maksimere udbyttet.

Netværksstrategien hjælper os med at møde forberedt hver gang. Den forbedrer vores elevatortale og gør budskaberne i 10 minutters præsentationen skarpere og mere sælgende.

Netværksstrategien hjælper os med at klæde vores netværkskolleger på, så de føler sig godt rustet til at sælge os ind.

Netværksstrategien indeholder:

  • Hvad skal netværket kende vores virksomhed for?
  • Hvordan ønsker vi at netværket sælger virksomheden ind?
  • Hvordan skaber vi mest mulig værdi for netværket?
  • Hvad er mit succeskriterium for mine netværksaktiviteter?

Speakloud tilbyder en netværksstrategi fra 8.000 kr.

Bliv en bedre netværker

Det er langt fra os alle, som er den fødte netværker. Rent faktisk kan der være langt imellem dem, der er rigtig gode og får noget ud af netværksaktiviteterne.

Med en netværksstrategi bliver vi skarpere på, hvordan netværket kan hjælpe os, og hvordan vi kan hjælpe netværket.

Få et tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en netværksstrategi, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Med din netværksstrategi styrker du dit relationssalg

Lad din netværksstrategi blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os