+45 40 28 48 78 kontakt@speakloud.dk

Annoncer

Annoncering der rykker din virksomheds salg

En annonce er et effektivt og stærkt markedsføringsredskab, når fængende sprog, de rigtige billeder og den grafiske opsætning spiller sammen om at formidle budskabet. Få en annonce, der sælger.

Sælg dine varer eller spred budskabet om din virksomheds kompetencer med en professionel og flot opsat annonce. En annonce er et stærkt salgsværktøj, hvis du griber mediet rigtig an. En annonce er ikke bare en annonce. Det handler om at være klar over, hvem du taler til og hvordan du taler til dem med din annonce, hvis du vil have value for money med din annoncering.

Få en annonceplan med Speakloud

Hos Speakloud, der er et fullservice kommunikationsbureau, hjælper vi dig og gør det nemt for din virksomhed at annoncere professionelt med gennemarbejdede annoncer.

Vi har stor erfaring i tekstforfatning og grafisk opsætning, og arbejdet med din annonce begynder med, at vi har et skarpt blik på, hvilken målgruppe din annonce skal ramme i en annonceplan.

Derfor rådgiver vi gerne om hvilke medier, annoncen bør indrykkes i for optimal opmærksomhed og mersalg. I Speakloud kan vi også stå for indrykningen af dine annoncer, så du sparer tid og ressourcer.

Det får du med en annonce fra Speakloud:

  • Optimeret dit salgspotentiale
  • Synlighed om de gode tilbud på dine produkter
  • Øget kendskabet blandt potentielle kunder
  • Et gennemarbejdet salgsredskab med et klart salgsbudskab
  • En professionel opsat annonce, der rammer målgruppen

Speakloud tilbyder en annonce fra 6.000 kr.

Få et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en annonce, så kontakt Speakloud på telefon 40 28 48 78 eller på mail bjarne@speakloud.dk

Speakloud and Simbl koncept

Sprudlende annoncer skaber genklang

Lad design og tekstforfatning af annoncer eller en annonceplan blive en del af vores Speakloud and Simbl koncept, hvor din virksomhed får en fastprisaftale på kommunikation og markedsføring hos Speakloud.

Med en fast aftale med Speakloud gør du det let, simpelt og effektiv for din virksomhed at håndtere kommunikation og markedsføring.

KONTAKT SPEAKLOUD

Bjarne Aakmann Tøgersen

Bjarne Aakmann Tøgersen
+45 40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

Skriv til os